ড্যাশবোর্ড সহযোগিতার সরঞ্জাম সহ নতুন বৈশিষ্ট্য অন্তর্ভুক্তি সঙ্গে, গ্রাহকদের জন্য সমাধান একটি শক্তসমর্থ Dashboard ডিজাইন করা হয়েছে. ERP ব্যবসা ইন্টেলিজেন্স, এইচআরএম, অ্যাকাউন্টিং এবং অন্যান্য বৈশিষ্ট্য পরিচালনা সমাধান রয়েছে.

প্রথাগত এন্টারপ্রাইজ রিসোর্স পরিকল্পনা যখন Business ERP, ক্ষমতা, অন্তর্দৃষ্টি, এবং নমনীয়তা প্রদান করে (ERP) সফ্টওয়্যার সমাধান একটি অটোমেশন আপনার ব্যবসা, অ্যাকাউন্টিং, বিতরণ বা গুদাম কার্যকরী এলাকায় সংযোগ করে যে প্ল্যাটফর্ম, ও উৎপাদন প্রদান. আধুনিক ERP সফ্টওয়্যার সমাধান এছাড়াও বিক্রয়, বিপণন, গ্রাহক সেবা, এবং ব্যবসা অ্যানালিটিক্স মাধ্যমে ব্যবসায়িক বুদ্ধি এবং বাস্তব সময় কী কর্মক্ষমতা নির্দেশক (KPI) ড্যাশবোর্ডের অন্তর্ভুক্ত আছে.

"We are excited by the new version of ERP as it builds on the stability that our customers are used to while incorporating the new trends in technology embracing collaboration tools," said Mr. Rashed Karim, Head of Business ERP.

"Companies that were looking to migrate to very large scale ERP solutions are now looking at mid-market solutions which are more cost effective, and are easy to deploy, and have a quicker turnaround. The quicker you deploy an ERP solution, the smaller is your risk of failure," he said.

"Business ERP এখন আরোসাশ্রয়ী, স্থাপন করা সহজ, এবং একটি দ্রুত সমাধান"

Our Customer Say

Features

Business ERP have many interactive features like Customized Dashboard, Notifications/Alert, Barcode print and Barcode reader, Mobile Access etc.

dashboardCustomized DashboardBusiness ERP has launched the latest version and Dashboard.
altMobile AppsAccess from your mobile to know whats happened to your business right now from anywhere.